Clean doesn't clean

CodeLite installation/troubleshooting forum
zaphod
CodeLite Enthusiast
Posts: 45
Joined: Fri Sep 11, 2009 6:20 pm
Contact:

Clean doesn't clean

Post by zaphod » Wed Jun 04, 2014 12:31 am

I have installed 6.0 on a couple of Linux machines. When I attempt to clean a C project no error is flagged but the object files remain intact. A build following a clean simply links the objects. If I manually delete the objects from ./Debug I can get a clean build.

pmjobin
CodeLite Enthusiast
Posts: 15
Joined: Thu Mar 25, 2010 7:28 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by pmjobin » Wed Jun 04, 2014 3:17 am

I've experienced the exact same issue. It's due to Codelite not using the same filename for gcc -c (somefile.cpp.o) and rm (somefile.o). A temporary workaround I've found is to check "Use asterisk (*) for the clean target" in menu "Settings/Build Settings/Build Systems".

Regards,
PMJ

zaphod
CodeLite Enthusiast
Posts: 45
Joined: Fri Sep 11, 2009 6:20 pm
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by zaphod » Wed Jun 04, 2014 3:35 am

Thanks for the work-around.

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5930
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by eranif » Wed Jun 04, 2014 7:30 am

Hmm... this seems like a major bug to me (with a reasonable workaround)
I will look into it asap

Thanks for reporting this.
Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5930
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by eranif » Wed Jun 04, 2014 8:42 am

Hi,
I have updated codelite installers for Windows and OSX (the download from codelite.org is already updated, on sourceforge, you might want to give it some time to update on all the mirrors)
This bug should be fixed now

Thanks again for spotting this!
Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

zaphod
CodeLite Enthusiast
Posts: 45
Joined: Fri Sep 11, 2009 6:20 pm
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by zaphod » Wed Jun 04, 2014 11:06 pm

I just got the fix and it's good. Version still shows 6.0 ?
Thanks for all your work Eran.

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5930
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: Clean doesn't clean

Post by eranif » Thu Jun 05, 2014 12:07 am

Yes, the version still show 6.0
(it was however, built using the 6.0.1 tag)

Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

Post Reply