I cannot set my CodeLite

General questions regarding the usage of CodeLite
Lutein
CodeLite Curious
Posts: 5
Joined: Fri Jan 29, 2016 3:03 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

I cannot set my CodeLite

Post by Lutein » Fri Jan 29, 2016 3:13 pm

Hello. Sorry, I bad speak English.
I want to learn C programming language. I've installed CodeLite yesterday but it don't want to work.
I've written simple program "Hello world". When I press on button "Start/Continue Debugger" it make nothing. No any action. What must I tune?

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 6110
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: I cannot set my CodeLite

Post by eranif » Fri Jan 29, 2016 3:21 pm

Please read the HOW TO POST thread (see my signature)
and provide all the information needed (build log, debugger log etc)

Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

Lutein
CodeLite Curious
Posts: 5
Joined: Fri Jan 29, 2016 3:03 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: I cannot set my CodeLite

Post by Lutein » Fri Jan 29, 2016 3:53 pm

Sorry. I'm stupid.
OS: Elementary OS 0.3.2 Freya 32-bit (Linux). It based on Ubuntu.
CodeLite Version: 2.8.0.4537. I've download it from Ubuntu Software Centre.
gcc version: 4.8.4
What can I talk yet?
*Sorry. I bad speak English.

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 6110
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: I cannot set my CodeLite

Post by eranif » Fri Jan 29, 2016 4:20 pm

Yea... we don't support CodeLite 2.8
Upgrade to CodeLite 9.0 please

http://codelite.org

Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

Lutein
CodeLite Curious
Posts: 5
Joined: Fri Jan 29, 2016 3:03 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: I cannot set my CodeLite

Post by Lutein » Fri Jan 29, 2016 5:46 pm

Excuse me, I've just installed CodeLite 9.0 and tdm-gcc 5.1.0. CodeLite ask me to show him a debugger gcc. What is file I must show him? I am in GCC's directory.

Post Reply