[ANN] CodeLite 7.0 is now available for download

CodeLite's announcements
raine
CodeLite Curious
Posts: 1
Joined: Sun Feb 15, 2015 9:35 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: [ANN] CodeLite 7.0 is now available for download

Post by raine » Sun Feb 15, 2015 10:00 pm

Have just tried to build CL 7.0 64-bit on my Win 7 Prof 64-bit box.
I have followed your instructions regarding "Building CodeLite on Windows" and download
both CodeLite installer and wxWidgets 3.0 installer. Have cloned Git codelite.git.
The building stoppet with following messages:

Code: Select all

C:\Windows\system32\cmd.exe /C "C:/MinGW/bin/make.exe -j4 SHELL=cmd.exe  -e -f  Makefile"
"----------Building project:[ sqlite3 - Win_x64_Release ]----------"
make.exe[1]: Entering directory 'C:/Users/urho/codelite/sqlite3'
C:/MinGW/bin/gcc.exe  -c  "C:/Users/urho/codelite/sqlite3/sqlite3.c" -O2 -D__WX__ -DWXUSINGDLL -DASTYLE_LIB -DWXUSINGDLL_CL -DWXUSINGDLL_SDK  -o Win_x64_Release/sqlite3.c.o -I. -I.
C:/MinGW/bin/ar.exe rcu Win_x64_Release/libsqlite3.a @"sqlite3.txt"
make.exe[1]: Leaving directory 'C:/Users/urho/codelite/sqlite3'
make.exe[1]: Entering directory 'C:/Users/urho/codelite/sqlite3'
Executing Post Build commands ...
copy "Win_x64_Release\libsqlite3.a" ..\lib\gcc_lib
M„„ritetty„ polkua ei l”ydy.
        0 tiedosto(a) on kopioitu.
make.exe[1]: *** [PostBuild] Error 1
sqlite3.mk:88: recipe for target 'PostBuild' failed
make.exe[1]: Leaving directory 'C:/Users/urho/codelite/sqlite3'
make.exe: *** [All] Error 2
Makefile:4: recipe for target 'All' failed
2 errors, 0 warnings, total time: 00:00:14 seconds
I would appreciate your answer. Although I can see, that the question
is about sqlite library, I am not able to go further.

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5930
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: [ANN] CodeLite 7.0 is now available for download

Post by eranif » Sun Feb 15, 2015 10:09 pm

1) Please don't hijack this thread for building instructions :P - open it in a different thread
2) I have edited your post a bit, I placed the code inside code tags to make it more readable
3) You compiler produces non english characters, to fix this, try to set the environment variable LC_ALL=C from the menu bar:
Settings->environment variables
and add this line:
LC_ALL=C
Eran
Make sure you have read the HOW TO POST thread

Post Reply