Formatting of selection different

Post here any ideas/problems/suggestions you have regarding CodeLite's CodeFormatter (AStyle) plugin
Marc
CodeLite Curious
Posts: 4
Joined: Tue Jul 19, 2011 6:14 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Formatting of selection different

Post by Marc » Wed Sep 21, 2011 12:39 am

Hello,

I have a source file that if I format from the "Plugins->Source Code Formatter->Format Current Source" I get the expected output but if I select the entire file the formatting removes all the empty lines.

Is this the normal bahaviour? I was hoping I could select 2 or more functions and leave the whitespace between them unmodified. I've tried many different options to no avail.

Thanks.

M

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5812
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: Formatting of selection different

Post by eranif » Wed Sep 21, 2011 10:52 am

sounds like a bug to me. plz make sure you submit a bug report
with a simple code snippet that shows the problem
Make sure you have read the HOW TO POST thread

tjulian
CodeLite Enthusiast
Posts: 32
Joined: Tue Nov 11, 2008 12:06 am
Contact:

Re: Formatting of selection different

Post by tjulian » Thu Oct 13, 2011 5:40 pm

Here's a patch.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply