xml tags don't always match in codelite editor

Discussion about CodeLite development process and patches
codex
CodeLite Enthusiast
Posts: 14
Joined: Fri Aug 19, 2016 9:05 am
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

xml tags don't always match in codelite editor

Post by codex » Fri May 19, 2017 10:52 am

windows 7, codelite version 10.0.0
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5885
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: xml tags don't always match in codelite editor

Post by eranif » Tue May 23, 2017 12:26 am

Please upload a sample XML file that I can test and open a bug report on GitHub.
The forum is not the best place to open bug reports
Make sure you have read the HOW TO POST thread

AJenbo
CodeLite Enthusiast
Posts: 41
Joined: Mon May 22, 2017 12:06 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: xml tags don't always match in codelite editor

Post by AJenbo » Wed May 24, 2017 12:20 am

I went ahead and made a GitHub issue with a simple test case:
https://github.com/eranif/codelite/issues/1646

codex
CodeLite Enthusiast
Posts: 14
Joined: Fri Aug 19, 2016 9:05 am
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: xml tags don't always match in codelite editor

Post by codex » Wed May 24, 2017 11:48 am

AJenbo wrote:I went ahead and made a GitHub issue with a simple test case:
https://github.com/eranif/codelite/issues/1646
Agree. The following example xml file could reveal the problem.

<CASE>
<CASEID></CASEID>
</CASE>

User avatar
eranif
CodeLite Plugin
Posts: 5885
Joined: Wed Feb 06, 2008 9:29 pm
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: xml tags don't always match in codelite editor

Post by eranif » Thu Jun 15, 2017 4:02 pm

This is now fixed in Git master
Make sure you have read the HOW TO POST thread

codex
CodeLite Enthusiast
Posts: 14
Joined: Fri Aug 19, 2016 9:05 am
Genuine User: Yes
IDE Question: C++
Contact:

Re: xml tags don't always match in codelite editor

Post by codex » Wed Dec 20, 2017 1:45 pm

I think it haven't been fixed as I tested in version 11.0.6(Win7 x64), please check, thanks.
https://github.com/eranif/codelite/issues/1646

Post Reply